+389 70 284 645 +389 71 278 645

Дигитален мерач на крвен притисок

Монитор на BP Автоматски сфигмоманометар  

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

Паметен дигитален рачен апарат за крвен притисок