+389 70 284 645 +389 71 278 645

Истакнати производи

Кон производите

Ари мед врши исклучиво продажба на големо

нарачајте

ЗА НАС

Arimed е водечки снабдувач на медицински производи и здравствени услуги. Долги години сме доверлив партнер за пациентите и медицинските работници. Нашата мисија е да ви обезбедиме најдобра можна медицинска нега и поддршка за промовирање на вашето здравје и благосостојба.

Веќе 30 години, клиентите претставуваат приоритет во нашето работење. Нашето мото е: Иновација за вашето здравје

За нас

Иновација за вашето здравје

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Кон производите Контакт