+389 70 284 645 +389 71 278 645

ЗА НАС

Arimed е водечки снабдувач на медицински производи и здравствени услуги. Долги години сме доверлив партнер за пациентите и медицинските работници. Нашата мисија е да ви обезбедиме најдобра можна медицинска нега и поддршка за промовирање на вашето здравје и благосостојба.

Главна дејност ни е увоз и продажбана на висококвалитетни медицински производи за домашна и професионална употреба.

ЗА НАС

Веќе 30 години, клиентите претставуваат приоритет во нашето работење.

Нашето мото е: Минатото за традиција - квалитет за иднина! Секогаш сме отворени за нова, успешна и долготрајна соработка со нови клиенти/ соработници.

Кон производите

Наши услуги

01

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

02

Продажба на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

03

Сервис на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Иновација за вашето здравје

Увоз на медицинска опрема за домашна и професионална употреба

Кон производите Контакт