+389 70 284 645 +389 71 278 645

LED пренослив автоматски паметен електронски дигитален мерач за крвен притисок на рачниот зглоб

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ