+389 70 284 645 +389 71 278 645

Нитрилни ракавици индиго

✔️Без пудра | Без латекс | Нестерилни | За еднократна употреба

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

Достава и наплата:
> Достава за нарачки над 50 Кутии
> Брза достава низ Македониа
> Плакање во готово и на фактура
> Цените се со пресметан ДДВ