+389 70 284 645 +389 71 278 645

Checkme BP2 Дигитален Bluetooth електронски монитор за крвен притисок со ЕКГ крвен притисок

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ