+389 70 284 645 +389 71 278 645

Дигитален апарат за мерење крвниот притисок на рачен зглоб

Мерење и на срцевиот ритам

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

БП монитор за домашна и професионална употреба. Автоматски најдобар производител на дигитален монитор за крвен притисок