+389 70 284 645 +389 71 278 645

FFP2 MACKA

• 5 Слоја на заштита

• 95% ефикасност на филтрирање бактерии

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ


• Да се чува во оригинално паковање
• Да се чува подалеку од сонце, прашина, прекумерна влажност и штетни хемикалии.
• Да се чува на температура помегу - 20 и +30°
• Кутијата содржи 50 маски со стандардна големина и има рок на употреба 36 месеци! ✅Одличен квалитет и цена! 😷