+389 70 284 645 +389 71 278 645

Ламба за во операциона сала

Работната светилка без сенка AML700/700 е погодна за барањата на различни
услови за работа и е идеална опрема за оперативно осветлување за современо работење
простории и чисти операциони сали.

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

Карактеристики
- Усвоена е главната рака од легура на титаниум без заварување, така што изгледот е естетски, а ротацијата е пофлексибилна и поудобна.
- Обвивката на отстранливата рачка може да се дезинфицира на висока температура од 135°C.
- Деполираниот панел изработен од увезен материјал ги прави светлосните зраци помеки.
- Увезеното напојување на прекинувачот е усвоено за контрола на напонот, со што работниот напон е трајно стабилен.
- Специјалниот филтер за зрачење ја намалува топлината на минимално ниво.
- Ретрорефлекторот со повеќе снегулки изработен од увезен алуминиумски лим ги има карактеристиките на необложување и никогаш не бледнее. Увезениот сад за светилки, волфрамовите халогени светилки од меѓународна марка се усвоени со просечна услуга повеќе од 1500 часа.
- Колото за прилагодување на светлината ја усвојува контролата на процесорот, овозможувајќи зголемување или намалување на осветлувањето и со меморија за осветленост.
- Еден држач за светилка со две сијалички овозможува автоматско работење на сијалицата во мирување за 1/2 секунда при дефект на главната сијалица, а има и индикатори за оштетување на главната или сијалицата во мирување.