+389 70 284 645 +389 71 278 645

Oперативната маса AMT-6D AMT-1006 AR--G01 A003 A002 A001

1. Се користи за операциони маси од серијата EOT
2. Изработен од премиум нерѓосувачки челик 304

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ