+389 70 284 645 +389 71 278 645

Затоплувач за инфузија на крв

Fluid Warmer е уред за загревање на течност во сет за инфузија врз основа на принципот на термички пренос. Прифаќа различни марки на сет за инфузија.

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

Карактеристики
1. Компактна и мала тежина
2. Греење со двоен жлеб за 2 комплети за инфузија
3. Изборна работа со сензор за паѓање
4. Брзо загревање, 3-5 минути за да се постигне поставената температура
5. Исклучете го напојувањето автоматски кога течноста се прегрее
6. 2 флексибилни инсталации: со закачалка или стегач за столб
7. Стегачот за столб има скриена функција, заштедувајќи простор
8. 10 јазици: кинески, англиски, француски, италијански, шпански, руски, португалски, турски, бугарски,
Романија