+389 70 284 645 +389 71 278 645

Медицински маски

• 3 Слоја на заштита

• 90% ефикасност на филтриранье бактерии

1.0 ден

Додадете ги во кошница производите кои сакате да ги нарачате. Направете нарачка и ние ќе ви дадеме понуда со цена на email

Опис на производ

• Изработени од мек материал удобен за
носење

• Да се чува на суво место со релативна влажност 80%

• Кутијата содржи 50 маски со стандардна големина а рокот на употреба е 18 месеци. ✅Одличен квалитет и цена!😷